Skip to content

Z900RS

Nema mjesta lažima u životnom stilu koji odaberete. Samo Kawasaki ima nasljeđe da jučerašnje vrijednosti isporuči današnjim vozačima u istinski autentičnom modernom klasičnom biciklu. Intenzivni duh legende iz 1970-ih – Kawasakijevog originalnog kralja cool Z1 – dolazi do izražaja u Z900RS, kako bi zadovoljio samu bit vozača koji ste sada.

Motor i ispuh

Jednostavan, nenatrpan dizajn motora. Kod naked motocikla, motor je važan stilski element, a svojim jednostavnim, čistim dizajnom motor doprinosi prisutnosti modela Z900RS. Pažljivo razmotren oblik ispušnog sustava, konstrukcija, materijal i završna obrada Prilikom dizajniranja ispušnog sustava više od 20 varijacija je razmotreno prije nego što se došlo do konačnog dizajna, onog koji naglašava prisutnost četverorednog motora.

Dual-Dial instrumentacija s multi-funkcijskim LCD-om

Brojčanici brzinomjera i tahometra u analognom stilu nadopunjeni su višenamjenskim LCD zaslonom, koji uravnotežuje retro stil s modernom funkcionalnošću. LCD ima čitljiv, negativ (bijela slova na crnoj pozadini) zaslon. Kućišta brojčanika u obliku metka pristaju uz retro sportski model, dok vretenasti završetak na stranama brojčanika pridonosi njihovom dizajnu visoke kvalitete.

Pomoćna i klizna spojka

Tehnologija kvačila inspirirana utrkama nudi mnogo lakši osjećaj na ručici, kao i funkciju ograničenja povratnog momenta koja pomaže u sprječavanju poskakivanja stražnjih kotača prilikom prebacivanja u niži stupanj prijenosa.

Lagani rešetkasti okvir

Nadopunjujući malu ukupnu težinu (primjetno čim se bicikl podigne s bočnog postolja), krutost okvira i podešavanje geometrije šasije odabrani su za pružanje laganog, prirodnog upravljanja. Poput motora, šasija predvidljivo reagira na upute vozača, idući kamo vozač želi bez otpora. U skladu s karakterom retro sportskog modela, Z900RS je manje nagnut prema naprijed od Z900.

Radijalna pumpa

Glavni cilindar prednje kočnice s radijalnom pumpom također doprinosi izvrsnoj kontroli i osjećaju koji nude čeljusti. Za dodatnu sigurnost kočenja, ABS je standardna značajka na Z900RS.

Bezvremenski stil

S besprijekornom mješavinom stilskih elemenata nadahnutih modelom Z1 i moderne izrade – od legendarnog spremnika goriva u obliku suze do inovativnog ovalnog LED stražnjeg svjetla – Z900RS nudi bezvremenski dobar izgled s izuzetnom pažnjom posvećenom detaljima i vrhunskim pristajanjem i završetkom koji rezultiraju vrlo kvalitetan izgled.