Skip to content

Z900RS SE

U vašem životnom stilu nema mjesta lažima. Ako tražite modernu klasiku s nasljeđem koje će isporučiti jučerašnje vrijednosti, ali s tehničkim značajkama i nadogradnjama ovjesa usmjerenim na današnje ceste, Z900RS SE je jedini odgovor. Öhlins stražnja jedinica i ponovno podešeni prednji ovjes plus drugi detaljni dodaci odgovaraju dubokom duhu legende iz 1970-ih, kultnog Z1. Pogledajte, pokažite i krenite, Z900RS SE ima sve.

Kawasakijev prvi tunirani ispušni sustav

Dok su Kawasaki In-Line Four motori povijesno poznati po svom izvrsnom zvuku ispušnih plinova, ovo je prvi put da je Kawasaki proveo istraživanje zvuka kako bi stvorio idealnu notu ispušnog sustava za model. Osmišljeno da izazove reakciju vozača, ugađanje zvuka usredotočeno je na početnu riku motora, vožnju u praznom hodu i vožnju malom brzinom gdje vozač najbolje može uživati u dubokoj tutnjavi ispuha.

Radijalna pumpa

Glavni cilindar prednje kočnice s radijalnom pumpom također doprinosi izvrsnoj kontroli i osjećaju koji nude čeljusti. Za dodatnu sigurnost kočenja, ABS je standardna značajka na Z900RS SE.

Snažan, uglađen redni četverotaktni motor

Poput Z1, Z900RS ima redni četverostruki motor od 948 ccm – konfiguraciju motora koja sama po sebi nudi izvrsnu ravnotežu snage i upravljivosti. Ugađanje se fokusira na nisko-srednje područje. Broj okretaja raste na odmjeren, ali vrlo odlučan način, dajući vozaču osjećaj povezanosti između gasa i stražnjeg kotača.

Brembo kočnice

Paket prednjih kočnica s Brembo komponentama (diskovi, čeljusti, pločice) nudi veću zaustavnu moć i doprinosi još preciznijoj kontroli i većoj jednostavnosti korištenja.

Pomoćna i klizna spojka

Tehnologija kvačila inspirirana utrkama nudi mnogo lakši osjećaj na ručici, kao i funkciju ograničenja povratnog momenta koja pomaže u sprječavanju poskakivanja stražnjih kotača prilikom prebacivanja u niži stupanj prijenosa.

KTRC (Kawasaki kontrola proklizavanja)

Doprinoseći sigurnosti vozača, Z900RS SE opremljen je naprednom Kawasaki tehnologijom podrške vozaču. KTRC ima dva načina rada koji pokrivaju širok raspon uvjeta vožnje, nudeći ili poboljšane performanse sportske vožnje ili bezbrižnost da s povjerenjem prevladavate skliske površine. Vozači također mogu odlučiti isključiti sustav.