Skip to content

Z650

Potpuno nova Ninja 500. Privucite pažnju agresivnim stilom po kojem su Ninja sportski motocikli poznati i postavite ton s dvocilindričnim motorom od 451 cc. Doživite legendarnu izvedbu Ninje na sportskom motoru dizajniranom da predvodi publiku.

KTRC (Kawasaki kontrola trakcije)

Kawasakijev napredni sustav kontrole proklizavanja pruža i poboljšane performanse sportske vožnje i bezbrižnost u određenim uvjetima za svladavanje površina sa slabim prianjanjem s pouzdanjem. Dva načina rada omogućuju vozačima prilagodbu postavki tako da odgovaraju situaciji vožnje i preferencijama vozača. Vozači također mogu odlučiti ISKLJUČITI sustav. Za modele kompleta od 35 kW, KTRC nudi jedan način rada (plus OFF).

TFT instrumentacija u boji

Nova potpuno digitalna TFT instrumentacija u boji – Kawasaki prvi u klasi od 650 ccm – daje kokpitu visokotehnološki, visokokvalitetni izgled. Novi mjerač nudi i dodatne značajke koje nisu bile dostupne na prethodnom modelu.

Čišće emisije

Napravljene su brojne promjene na komponentama usisnog i ispušnog sustava kako bi se osiguralo da se ponište propisi o emisijama Euro5+ i ponudi povećanje okretnog momenta srednjeg raspona uz zadržavanje snage prethodnog modela.

Oštriji poklopac prednjeg svjetla

Poklopac prednjeg svjetla postao je oštriji i kompaktniji, s dvodijelnim dizajnom (koji se razlikuje od onog trodijelnog poklopca Z900) koji dijelove u boji postavlja više kako bi stvorio svjetlosnu sliku. Oštar spojler s bradom, novi poklopac mjerača i više nagnute linije pridonose sugomi dizajnu.

Nove gume: lakše upravljanje

Nove gume Dunlop Sportmax Roadsport 2 doprinose lakšem upravljanju.

Povezivanje s pametnim telefonom

Bluetooth čip ugrađen u ploču s instrumentima omogućuje vozačima da se bežično povežu sa svojim motociklom. Pomoću aplikacije za pametni telefon “RIDEOLOGY THE APP” može se pristupiti brojnim funkcijama instrumenata, što pridonosi poboljšanom iskustvu vožnje motocikla.