Skip to content

Z500 / Z500 SE

Potpuno nova Ninja 500. Privucite pažnju agresivnim stilom po kojem su Ninja sportski motocikli poznati i postavite ton s dvocilindričnim motorom od 451 cc. Doživite legendarnu izvedbu Ninje na sportskom motoru dizajniranom da predvodi publiku.

Novi motor veće zapremine

Glatko, snažno ubrzanje dostupno je okretanjem zgloba novog motora od 451 cm3. Ubrzanje se čini živahnim zahvaljujući velikoj snazi u rasponu od niskih do srednjih okretaja, i, kada gas ostane uključen, dovoljno snage u rasponu visokih okretaja za postizanje većih brzina s lakoćom. S dobro uravnoteženom izlaznom snagom i snažnim ubrzanjem u cijelom rasponu okretaja, kombinacija ovog motora s laganom šasijom čini stroj prikladnim za širok izbor situacija u vožnji, uključujući svakodnevnu vožnju.

Lagana, upravljiva šasija

Kompaktno kućište dizajnirano je da bude što je moguće lakše za korištenje. Predvidljivo upravljanje zahvaljujući šasiji zamišljenoj s obzirom na malu težinu, upravljivost i centralizaciju mase pruža izvrstan osjećaj i nadahnjuje povjerenje za širok raspon vozača. Jednostavno rukovanje također olakšava manevriranje prilikom parkiranja.

Intenzivan dizajn visoke klase

Bez obzira iz kojeg kuta se Ninja 500 gleda, njegova prepoznatljiva prednja strana i uglađene, tečne linije jasno pokazuju da je ovo član obitelji Ninja, s izgledom velikog motocikla nadahnutog utrkama. Oblik karoserije s punim oblaganjem potiče osjećaj jedinstva s vozačem, pomažući mu da se osjeća kao jedno s motociklom.

Doseg do tla koji ulijeva povjerenje

Dok je visina sjedala 785 mm, tanak dizajn i sjedala i stražnjeg dijela motora vozačima daje neometanu liniju za dosezanje stopala do tla. Ravni oblik sjedala nudi dovoljno podstava u prednjem dijelu bez žrtvovanja udobnog dosega do tla, što pomaže vozačima da s pouzdanjem uživaju u biciklu.

Visokokvalitetni TFT zaslon u boji.

Ninja 500 SE ima visokokvalitetni zaslon u boji s TFT (thin-film tranzistor) tehnologijom, pružajući visoku razinu vidljivosti. Boja pozadine zaslona se može odabrati (crna ili bijela), a svjetlina zaslona se automatski prilagođava kako bi odgovarala dostupnom svjetlu.

Ergonomija za kontrolu

Opušteni trokut vozača prilagođava se širokom rasponu veličina vozača i situacija u vožnji, pridonoseći njegovom karakteru prilagođenom vozaču. Relativno uspravan položaj za vožnju i široki upravljač stavljaju vozača u idealan položaj za aktivnu kontrolu, olakšavajući dinamičnu, sportsku vožnju.