Skip to content

Z e-1

Pronalaženje užitka u svakodnevnom putovanju na posao. Kawasaki nudi elektrificirano uzbuđenje sa svojim novim čistim EV motociklima.
Napunite svoj dan sa Z e-1.

Električna energija

Kawasakijeva prva cestovna električna vozila pokretana su kompaktnim električnim motorom bez četkica koji nudi snažno izvanmrežno ubrzanje i odziv pri niskim brzinama. Razine snage koje može odabrati vozač doprinose samopouzdanju vozača, dok jedinstvene EV značajke kao što su e-Boost i Walk Mode doprinose zabavnom iskustvu. Električni motor prilagođen vozaču također je čist i tih.

Pouzdano upravljanje

Iako su Ninja e-1 i Z e-1 prvenstveno modeli za prigradsku vožnju, Kawasakijevi inženjeri naporno su radili kako bi osigurali da ponude uzbuđenje u vožnji po kojem su Kawasaki motocikli poznati. Pažljivo osmišljena ravnoteža samouvjerenog upravljanja i lagane upravljivosti natjerat će čak i nove vozače da se vesele svakodnevnom putovanju na posao.

Dizajn motocikla Kawasaki Ninja/Z i EV

Nadopunjujući atraktivan stil motocikla Ninja i Z, srebrna i mat limeta zelena boja nudi svježu, futurističku sliku za Kawasakijeve EV modele.

Nulta emisija

Pokretani električnim motorom, Ninja i Z e-1 ne stvaraju emisije tijekom rada.

Regenerativni sustav

Zahvaljujući regenerativnom sustavu, energija usporavanja se reciklira natrag u bateriju, pridonoseći većem dometu krstarenja.

Dvostruke uklonjive baterije

Dvostruke litij-ionske baterije teže po 11,5 kg. Offboard punjenje se može izvršiti spajanjem motocikla na namjenski punjač koji se napaja iz kućne utičnice. Alternativno, baterije se mogu izvaditi i puniti. Vrijeme punjenja po bateriji je približno 3,7 sati za potpuno punjenje, 1,6 sati za djelomično (20% >> 85%) punjenje.