Skip to content

Z 125

Pozdravite Z125 iz Kawasakija. Prikazujući Kawasakijevu jedinstvenu Sugomi filozofiju dizajna kako bi svi mogli vidjeti, najmanji u Z obitelji je ovdje da bude primijećen i da da duboku izjavu o Naked biciklu. Izložena rešetkasta šasija stapa se s minimalnom i agresivnom Z karoserijom koja potiče energičnu vožnju s A1 prijateljskim motorom od 15 PS (11 kW), koji je i prijateljski nastrojen prema novim vozačima i sportski kao što biste očekivali od Kawasakija. Z125-Zapaliti

Z Supernaked stajling

Poput svoje veće braće iz serije Z, agresivni stil Z125 nagovještava njegov sportski potencijal. Dinamičan dizajn stvoren njegovom vitkom figurom pješčanog sata nadopunjen je iznimno laganim izgledom koji se brine za oštru, pripijenu karoseriju i originalni rešetkasti okvir.

Snažan motor

125 cm3 4-taktni Single Smooth isporuka snage doprinosi dobrim performansama motora Z 125 od 125 cm3. Poput tipičnog Kawasakijevog motora, motor daje dobar “udarac” pri visokom broju okretaja i nastavlja vući sve do graničnika broja okretaja. Pouzdanost naslijeđena od robusnog osnovnog motora od 250 cc doprinosi bezbrižnosti. Mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa Glatki mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa nadopunjuje sportske ulične performanse, nudeći stupanj prijenosa za svaku situaciju. Električno pokretanje i ubrizgavanje goriva Električni starter i ubrizgavanje goriva osiguravaju pokretanje bez muke pritiskom na gumb.

Stražnji ovjes Uni Trak

Stražnji ovjes Uni Trak pruža izvrsnu sposobnost držanja ceste i apsorpciju neravnina, pridonoseći sportskom upravljanju motocikla. Povezivanje amortizera smanjuje utjecaj amortizera dok je ovjes komprimiran: male neravnine su prigušene vrlo lagano, dok velike neravnine dobivaju puno prigušenja. Amortizer ima 5 udaraca od 60 mm, što pomaže u osiguravanju ravnoteže laganog rukovanja i staloženog karaktera. Prilagodljivost stražnjeg prednaprezanja u 5 smjerova omogućuje vozačima da prilagode visinu vožnje straga, kao i da postave bicikl za smještaj putnika ili prtljage.

Sportski ovjes

Teleskopska vilica od Ø 37 mm doprinosi laganom, okretnom rukovanju kao i općenito staloženom karakteru vožnje. Kawasakijev originalni Uni Trak stražnji ovjes opremljen polugom pruža uglađenu vožnju u širokom rasponu uvjeta na cesti.

Prijenos

Šestostupanjski mjenjač s glatkim mijenjanjem stupnjeva prijenosa nadopunjuje sportske ulične performanse, nudeći stupanj prijenosa za svaku situaciju. Spojka se glatko uključuje i čisto isključuje, olakšavajući rukovanje novim vozačima i optimizirajući osjećaj spojke za performanse na cesti.

Oštar dizajn stražnjih svjetala

Oštar dizajn stražnjih svjetala poboljšava sportski izgled stražnjeg dijela.