Skip to content

Vulcan S

Vulcan S, nije vaš prosječni krstaš. Izdvajajući se, sa svojim paralelnim dvostrukim motorom, jedinstvenim rasporedom okvira i ovjesa i dizajniranim za neovisne vozače, Vulcan S ne zahtijeva od vozača da se prilagođava nekom “mentalitetu stada”, zastarjeloj modi ili stilu života. Pristupačan u svim smislovima riječi, susretljivi novi Vulcan S potiče vas da idete svojim putem!

Podesive poluge kvačila/kočnice

Poluge s više položaja omogućuju vozačima da prilagode položaj poluge prema veličini i želji ruke.

Opušteni položaj za vožnju s nogama naprijed

Kompaktan motor i tanak okvir rezultiraju dizajnom koji je uzak na koljenima i stopalima. Podnožja postavljena prema naprijed idealna su za opuštenu vožnju u stilu krstaša.

Moderan, urban stil

Tekući stil s dugim i niskim stavom i modernim elementima kao što su originalna prednja svjetla i lijevani kotači s dizajnom parova pet krakova daju Vulcan S vrlo netradicionalan izgled krstaša.

Podesive nogice

Podnožja s 3 položaja omogućuju vozačima da prilagode položaj stopala prema veličini i želji. Dostupna su tri položaja: STD, 25 mm naprijed, 25 mm natrag.

Dalekometni

Sa svojim kapacitetom spremnika za gorivo od 14 litara i dobrom ekonomičnošću goriva Parallel Twin motora, veliki domet koji nudi Vulcan S znači da vozači mogu prijeći duže između punjenja goriva – praktično u gradu i umirujuće kada su na izletu.

Jednostavan za upravljanje

Tekućinom hlađeni, DOHC, 8-ventilski 649 cm3 Parallel Twin s ubrizgavanjem goriva pruža glatke, osjetljive performanse, posebno u rasponima niskih i srednjih okretaja. Motor je podešen za karakteristike snage prilagođene vozaču koje će ulijevati povjerenje novim vozačima. Vulcan S nudi glatko pokretanje iz mjesta, glatko ubrzanje i zadovoljavajuću vuču pri ubrzavanju. Snažno ubrzanje olakšava spajanje i prolazak s autoceste.