Skip to content

Versys 1000 SE

Motociklističke avanture su najbolje avanture u životu. Svaki dan donosi priliku za nove izazove. Izvan cesta koje poznajete kriju se potpuno novi vidici. Nepoznate ceste su lakše, a daleka mjesta bliža uz Versys 1000 SE. Kad avantura zove, vi i Versys 1000 SE imate odgovor. BILO KOJA CESTA. BILO KADA.

Zabavna sportska vožnja na raznim uličnim uvjetima

Budući da se u stvarnom svijetu vožnja odvija ulicama koje su često manje glatke od kružnog toka – nesavršenosti na cesti (izbočine, rupe) su daleko od rijetkih, a neke ulice nisu ni asfaltirane (kaldrma, itd.) – Kawasakijevi inženjeri odabrali su ovjes dugog hoda kako bi omogućili vozačima urezivati kutove s aplombom. Iako nije dizajniran za terensku upotrebu, sposobnost dugohodnog ovjesa da se nosi s nesavršenim uvjetima na ulici omogućuje Versys 1000 SE da ostane pribran tamo gdje bi bicikli s tvrđim, sportskijim postavama zahtijevali smanjenje gasa. Lagani 17” kotači sprijeda i straga doprinose brzom, sportskom upravljanju.

KECS sa Showa Skyhook tehnologijom

Versys 1000 SE ima koristi od ažuriranja svog KECS-a (Kawasaki Electronic Control Suspension). S Kawasakijevom prvom upotrebom Showa Skyhook tehnologije, novi ovjes pruža uglađeniju vožnju za vozača i suvozača, pridonoseći povećanoj udobnosti i užitku. Koncept Skyhook zamišlja kuku koja podupire opružnu težinu motocikla i modulira prigušnu silu ovjesa kako bi omogućio kotačima da prate padove i neravnine na koje nailaze dok održavaju okomiti položaj motocikla uz minimalno ometanje.

KIBS (Kawasaki inteligentni sustav protiv blokiranja kočnica)

Kawasakijev supersportski visokoprecizni sustav upravljanja kočnicama sada je standardna oprema na Versysu 1000. Ovo je isti osnovni sustav koji se koristi na Ninji H2 i Ninji ZX-10R, s programiranjem i postavkama revidiranim kako bi odgovarali parametrima performansi na ulici i dugotrajnom putni ovjes Versys 1000.

KCMF (Kawasaki Cornering Management Function)

Koristeći najnoviju evoluciju Kawasakijevog naprednog softvera za modeliranje i povratne informacije iz kompaktne Bosch IMU (inercijalne mjerne jedinice), KCMF prati parametre motora i šasije u cijelom zavoju – od ulaska, preko vrha, do izlaska iz zavoja – modulirajući silu kočenja i snagu motora na olakšava glatki prijelaz s ubrzanja na kočenje i natrag te pomaže vozačima u praćenju željene linije kroz zavoj.

TFT instrumentacija u punoj boji

Kompaktni potpuno digitalni TFT instrumenti u boji daju kokpitu visokotehnološki izgled. Visokokvalitetni zaslon u boji ima TFT (thin-film tranzistor) tehnologiju, pružajući visoku razinu vidljivosti. Boja pozadine zaslona može se odabrati (crna ili bijela), a svjetlina zaslona automatski se prilagođava dostupnom svjetlu. Uz višenamjenske prozore koji se mogu pomicati, dva načina prikaza vozačima nude izbor načina na koji žele prikazati svoje informacije.

Grijači ručki

Grijači ručki pružaju veću udobnost u hladnim danima. U potpunosti obuhvaćaju ručke, osiguravajući izvrsnu toplinu.