Skip to content

Ninja ZX-6R

Doživite Supersport Obsession s novim motociklom Ninja ZX-6R. Pomaknite sve granice s nenadmašnom izvedbom tijekom sportske vožnje. Za nas je sposobnost da pobudimo puno povjerenje i jasnoću kada je to najpotrebnije najveće uzbuđenje.

Performanse optimizirane za uzbuđenje ulične vožnje

S motorom i šasijom zasnovanom na utrkama optimiziranim za ulicu, Ninja ZX-6R nudi uzbuđenje u vožnji u širokom rasponu situacija u vožnji. Dok mu njegovi korijeni daju veliki potencijal za zabavu na stazi, njegova usmjerenost na uličnu vožnju čini ga supersportašem u klasi 600cc po izboru za dan vožnje u kanjonima ili preko planinskih prijevoja.

4,3” TFT instrumentacija u boji s povezivanjem s pametnim telefonom

Novi 4,3” potpuno digitalni TFT instrumenti u boji daju kokpitu visokotehnološki, vrhunski izgled. Osim povezivanja s pametnim telefonom, novi mjerač također nudi brojne značajke mjerača koje nisu bile dostupne na prethodnom modelu.

Lagana šasija

Nadopunjujući visoko hvaljenu stabilnost modela 2019., ažuriranja geometrije šasije pridonose poboljšanim performansama u zavojima i laganom upravljanju.

Integrirani načini vožnje

Četiri integrirana načina vožnje (Sport, Cesta, Kiša ili Jahač (ručno)) olakšavaju odabir razine kontrole proklizavanja i načina rada koji odgovaraju trenutnim uvjetima vožnje.

Prednost 636: 636 cm3 tekućinom hlađen, četverotaktni redni motor

Prednost koju nudi Ninja ZX-6R veća zapremina od 37 cm3 značajna je za uživanje u stvarnoj vožnji. Veće performanse u cijelom rasponu broja okretaja dobrodošle su pri sportskoj vožnji, kako na sporednim cestama tako i na trkaćoj stazi. No, jači okretni moment niskog i srednjeg raspona u usporedbi s “običnim” supersport modelima srednje veličine također nudi veću upotrebljivost u svakodnevnim situacijama ulične vožnje, poput vožnje u gradskom prometu s kretnjama ili ubrzavanja kako bi se mimoišlo s drugim vozilom na autocesti. Ažuriranja za 2024. uključuju prilagodbe povezane s emisijama.

Veliki kočioni diskovi, Monoblok čeljusti

Iznimno krute, radijalne monoblok čeljusti daju čvrst osjećaj na ručici za vrhunsku kontrolu. Velike disk kočnice Ø 310 mm i radijalni glavni cilindar prednje kočnice s pumpom upotpunjuju paket prednjih kočnica, osiguravajući snažno kočenje s izvrsnim osjećajem. Disk kočnica Ø 220 mm i lagana čeljust usporavaju stražnji kotač. Novi okrugli diskovi stilom slični onima iz Ninja ZX-10R doprinose snažnom imidžu obitelji Ninja ZX.