Skip to content

Ninja ZX-4RR

U kategoriji ispunjenoj sportskim modelima od 400 ccm, Kawasaki predstavlja revolucionarni model Supersport. Ninja ZX-4RR ima 400cc In-Line Four motor s vodećim performansama u klasi u kompaktnoj šasiji. Na stazi ili na ulici, iskusite ushićenje neviđene snage Ninje ZX-4RR, uzbudljivog zavijanja pri visokim okretajima i njegovog oštrog, okretnog rukovanja sigurno će probuditi uspavanog Supersporta u vama.

Performanse motora vodeće u klasi

Kawasaki podiže performanse motora od 400 ccm na novu razinu, postižući snagu bez presedana od 57 kW (77 PS)*. Zavijanje motora dok se okreće iznad 15.000 min-1 doprinosi ushićenju vozača. Brza priroda i izravan odziv na gas nadopunjeni su fleksibilnim karakterom koji nudi snažan okretni moment niskog do srednjeg raspona za gradsku vožnju, kao i vrišteću snagu pri visokim okretajima idealnu za sportsku vožnju ili vožnju na stazi. *Homologiran broj prema JPN specifikaciji izmjeren pod fiksnim uvjetima. Specifikacije se razlikuju ovisno o tržištu. Brojka može varirati ovisno o okruženju. Ne može se primjenjivati ​​na svaku jedinicu.

Visokokvalitetni ovjes

Invertirana vilica od ø37 mm modela Ninja ZX-4R koristi unutarnje dijelove SFF-BP kako bi ponudila performanse na trkaćoj stazi i svakodnevnu upotrebljivost, dok stražnji ovjes Horizontal Back-link nudi progresivan karakter. Nudeći povećanu prilagodljivost, prednje vilice Ninje ZX-4R SE i ZX-4RR uključuju podesivo prednaprezanje opruge, a Ninja ZX-4RR ima Showa BFRC lite stražnji amortizer—isti tip viđen na Ninji ZX-10R.

Ultra-kompaktna okretna supersport šasija

Obilježje ZX serije je oštro rukovanje s izvrsnim povratnim informacijama koje ulijevaju povjerenje, a Ninja ZX-4R nije iznimka. Ovo proizlazi izravno iz Kawasakijevih napora u utrkama WorldSBK i njihovog rada na razvoju Ninje ZX-10R i Ninje ZX-6R. Kao rezultat toga, Ninja ZX-4R nudi karakter upravljanja sličan svojoj braći i sestrama.

Performanse visokog broja okretaja

S crvenom linijom iznad 15.000 min-1 koja ukazuje na njegov vrišteći potencijal, ovaj motor ima tehnologiju inspiriranu utrkama koja se također može naći na Ninji ZX-10R. Visoki okretaji daju karakterističan, uzbudljiv zvuk motora karakterističan za Kawasaki In-line Four.

Vrhunske komponente i značajke

Stil se susreće sa suštinom s vrhunskim stilom i paketom visoke klase Ninja ZX-4R. Agresivni izgled nadopunjuju vrhunske značajke kao što su TFT instrumenti u boji koji pružaju jasne informacije, integrirani načini vožnje koji povezuju kontrolu proklizavanja i načine rada za jednostavno postavljanje stroja, a na Ninji ZX-4R SE i ZX-4RR brzi mjenjač za brzo i jednostavno mijenjanje brzina promjene.

Dvosmjerni KQS (SE/RR)

Omogućujući vozačima da iskoriste još veću prednost uzbudljivog karaktera motora Ninje ZX-4R, brzi mjenjač omogućuje prebacivanje u viši i niži stupanj prijenosa bez kvačila za neprimjetno ubrzanje i lagano usporavanje.