Skip to content

Ninja ZX-10R 40th Anniversary

Tijekom posljednjih 40 godina, Ninja motocikli osvojili su srca ljubitelja sportskih motocikala diljem svijeta. Nikada se nismo udaljili od svojih korijena, ali smo uvijek bili revolucionarni u razvoju. Vodimo u industriji u fantastičnim performansama, inženjerstvu, tehnologiji i rukovanju. Ninja nije samo prepoznatljivo ime, to je način života.

Nadogradnja na WSBK-provjerenoj izvedbi

S motorom i šasijom dizajniranim da budu najbrži na stazi, Ninja ZX-10R nudi visoku razinu potencijala za kružnu vožnju. Kako bi osigurali da će nastaviti pobjeđivati ​​na utrkama, Kawasakijevi inženjeri napravili su mnoštvo promjena koje će koristiti jednako trkačima i World Superbike timovima.

Dizajniran za aerodinamiku

Vrhunski primjer funkcije koja slijedi oblik, stilski paket Ninje ZX-10R dizajniran je imajući na umu aerodinamičke performanse. Elegantan, živahni izgled nudi znatno poboljšanu otpornost na otpor, povećanu potisnu silu (zahvaljujući aerodinamički oblikovanom prednjem poklopcu s integriranim krilima) i bolju zaštitu od vjetra.

Lagana šasija

Nadopunjujući visoko hvaljenu stabilnost modela 2019., ažuriranja geometrije šasije pridonose poboljšanim performansama u zavojima i laganom upravljanju.

Aerodinamični položaj za vožnju

Ažurirani položaji upravljača i podnožja pridonose agresivnijoj poziciji vožnje usmjerenoj na stazu, dok novi dizajn sjedala pomaže vozačima da minimiziraju otpor kada su uvučeni iza vjetrobranskog stakla i idu nizbrdo.

Integrirani načini vožnje: sport, cesta, kiša, vozač (ručno)

Sveobuhvatni načini rada koji povezuju S-KTRC i Power Mode omogućuju vozačima da učinkovito postave kontrolu proklizavanja i isporuku snage kako bi odgovarali određenoj situaciji vožnje.

Poboljšano iskustvo ulične vožnje

Tehnologije za uživanje u uličnoj vožnji; Značajke kao što su elektronički tempomat, TFT instrumenti u punoj boji i povezivanje s pametnim telefonom doprinose iskustvu.