Skip to content

Ninja H2 SX SE

Kawasaki Ninja H2 SX je Kawasakijev najnapredniji Sports Tourer ikada; vrhunska integracija najviših standarda tehnologije, performansi i udobnosti vožnje. Nove namjenske značajke poput sustava ARAS pružaju prednosti u stvarnom svijetu, uključujući prilagodljivi tempomat i otkrivanje mrtvog kuta. U nove 6,5” TFT instrumente u boji integriran je Kawasakijev SPIN Infotainment sustav. Doživite ushićenje jedinstvenog uravnoteženog motora s kompresorom za duge vožnje i svakodnevnu vožnju. Najbolja tehnologija je ona koja postaje prirodni produžetak nas samih i oslobađa nas. Ninja H2 SX. PROJEKTIRAN DA BUDE BESPLATAN.

Supercharged Sport Touring

Izvorno zamišljen kao najbrži sportski tourer na Autobahnu, Ninja H2 SX nudi jedinstveno iskustvo vožnje. S pojačanim ubrzanjem i opremom za udobno prevaljivanje velikih udaljenosti, Kawasakijev supercharged sport tourer će imati vozače koji će se smiješiti u svojim kacigama dok jedu kilometre.

Vodeća tehnologija

Ninja H2 SX je Kawasakijev prvi model koji integrira FI-ECU s mogućnostima zakretnog momenta; novi IMU koji mjeri u šest DOF; i ABS opremljen krugom za pojačavanje s velikom računalnom snagom, omogućavajući koordiniranu kontrolu šasije. Opremljen Boschevim naprednim sustavima pomoći vozaču i (na SE modelu) Showa-ovom Skyhook tehnologijom, Ninja H2 SX je Kawasakijev najnapredniji model do sada.

Pogodnosti flashgip modela

Priliči vodećem modelu, Ninja H2 SX ima velike instrumente u boji uz mnoštvo vrhunskih praktičnih značajki uključujući KIPASS i TPMS.

Uravnoteženi supercharged motor

Dizajniran kako bi ponudio i snagu i učinkovitost goriva, Ujednačeni Supercharged motor isporučuje maksimalnu snagu od 200 KS. Ugađanje usmjereno na nisko-srednji raspon daje prednost svakodnevnoj upotrebljivosti u situacijama ulične vožnje u odnosu na izravne performanse i pomaže u postizanju učinkovitosti goriva koja premašuje onu Ninje 1000SX i Versys 1000.

KECS sa Skyhookom (SE)

KECS, Kawasakijev poluaktivni elektronički sustav ovjesa, prilagođava se uvjetima na cesti i vožnji u stvarnom vremenu, pružajući idealnu količinu potrebne amortizacije. Ažurirani softver uključuje tehnologiju Skyhook za još staloženiju vožnju, pridonoseći većoj udobnosti i užitku.

Kawasaki tehnologija za podršku vozačima

Kawasakijevi visoko sofisticirani elektronički sustavi upravljanja nude podršku vozaču kako bi im omogućili da potpunije iskuse kako je Ninja H2 SX zabavno i korisno za upravljanje.