Skip to content

Ninja 650

Ponovno osnažen kako bi dodatno utjelovio liniju Ninja sportskih motocikala, motocikl Ninja 650 dolazi opremljen sportskim motorom od 649cc, tehnološkim napretkom sljedeće razine i oštrim stilskim ažuriranjima. Nepogrešive sportske performanse susreću se s uspravnim položajem za vožnju za uzbudljiva dnevna putovanja, dok vas vrhunska razina stava podsjeća na njegovu legendarnu baštinu.

Amblem 40. obljetnice

Na vrhu spremnika goriva nalazi se amblem 40. obljetnice, dizajniran u stilu sličnom naljepnici prvenstva i podsjeća na trkaću scenu iz 1980-ih.

KTRC (Kawasaki Traction Control)

Kawasakijev napredni sustav kontrole proklizavanja pruža i poboljšane performanse sportske vožnje i bezbrižnost u određenim uvjetima za svladavanje površina sa slabim prianjanjem s pouzdanjem. Dva načina rada omogućuju vozačima prilagodbu postavki tako da odgovaraju situaciji vožnje i preferencijama vozača. Vozači također mogu odlučiti ISKLJUČITI sustav. Za modele kompleta od 35 kW, KTRC nudi jedan način rada (plus OFF).

Povezivanje s pametnim telefonom

Bluetooth čip ugrađen u ploču s instrumentima omogućuje vozačima da se bežično povežu sa svojim motociklom. Pomoću aplikacije za pametni telefon “RIDEOLOGY THE APP” može se pristupiti brojnim funkcijama instrumenata, što pridonosi poboljšanom iskustvu vožnje motocikla.

LED prednja svjetla

Dvostruka LED prednja svjetla, od kojih svako ima kratka i duga svjetla, kao i pozicijsko svjetlo, nude povećanu svjetlinu.

Nove gume: lakše upravljanje

Nove gume Dunlop Sportmax Roadsport 2 doprinose lakšem upravljanju.

Snažan paralelni dvostruki motor od 451 cm3 prilagođen vozaču

Snaga dostupna iz motora od 451 cm3 nalazi se kroz cijeli raspon okretaja u minuti kako bi vozačima olakšala korištenje, bez obzira na vrstu vožnje, od niske snage za ubrzanje izvan linije u gradu do vrhunske okretaja za vožnju autocestom. Motor u novom Ninji 500 dorastao je zadatku, bez obzira kakav on bio.