Skip to content

Ninja 500

Privucite pažnju agresivnim stilom po kojem su Ninja sportski motocikli poznati i postavite ton s dvocilindričnim motorom od 451 cc. Doživite legendarnu izvedbu Ninje na sportskom motoru dizajniranom da predvodi publiku.

Novi motor veće zapremine

Glatko, snažno ubrzanje dostupno je okretanjem zgloba novog motora od 451 cm3. Ubrzanje se čini živahnim zahvaljujući velikoj snazi u rasponu od niskih do srednjih okretaja, i, kada gas ostane uključen, dovoljno snage u rasponu visokih okretaja za postizanje većih brzina s lakoćom. S dobro uravnoteženom izlaznom snagom i snažnim ubrzanjem u cijelom rasponu okretaja, kombinacija ovog motora s laganom šasijom čini stroj prikladnim za širok izbor situacija u vožnji, uključujući svakodnevnu vožnju.

Lagana, upravljiva šasija

Kompaktno kućište dizajnirano je da bude što je moguće lakše za korištenje. Predvidljivo upravljanje zahvaljujući šasiji zamišljenoj s obzirom na malu težinu, upravljivost i centralizaciju mase pruža izvrstan osjećaj i nadahnjuje povjerenje za širok raspon vozača. Jednostavno rukovanje također olakšava manevriranje prilikom parkiranja.

Intenzivan dizajn visoke klase

Bez obzira iz kojeg kuta se Ninja 500 gleda, njegova prepoznatljiva prednja strana i uglađene, tečne linije jasno pokazuju da je ovo član obitelji Ninja, s izgledom velikog motocikla nadahnutog utrkama. Oblik karoserije s punim oblaganjem potiče osjećaj jedinstva s vozačem, pomažući mu da se osjeća kao jedno s motociklom.

Lagani rešetkasti okvir

Ninja 500 ima rešetkasti okvir sličan dizajnu kao i Ninja H2. Kawasakijeva napredna analiza dinamičke krutosti korištena je kako bi se osigurala optimalna krutost uz malu težinu. Motor je kruto montiran i koristi se kao opterećeni element. Dizajn okvira značajno pridonosi maloj masi pločnika bicikla.

Visokokvalitetni TFT zaslon u boji.

Ninja 500 SE ima visokokvalitetni zaslon u boji s TFT (thin-film tranzistor) tehnologijom, pružajući visoku razinu vidljivosti. Boja pozadine zaslona se može odabrati (crna ili bijela), a svjetlina zaslona se automatski prilagođava kako bi odgovarala dostupnom svjetlu.

Snažan paralelni dvostruki motor od 451 cm3 prilagođen vozaču

Snaga dostupna iz motora od 451 cm3 nalazi se kroz cijeli raspon okretaja u minuti kako bi vozačima olakšala korištenje, bez obzira na vrstu vožnje, od niske snage za ubrzanje izvan linije u gradu do vrhunske okretaja za vožnju autocestom. Motor u novom Ninji 500 dorastao je zadatku, bez obzira kakav on bio.