Skip to content

Ninja 400

Kawasaki Ninja 400, odjeven u oštri Ninja stil, Ninja 400 pruža veće performanse od svog prethodnika zahvaljujući motoru i šasiji koji su snažniji i znatno lakši. Ali poput Ninje 300 koja mu je prethodila, ova Ninja 400 posjeduje mnogo više od visokih performansi. Ne samo da Ninja 400 nudi zapanjujući, visokokvalitetni izgled, njegove jače performanse motora, lagano, predvidljivo upravljanje i opuštena, sportska pozicija vožnje čine ga zabavnim i lakim za vožnju.

Dvostruka LED prednja svjetla

Osim što pridonose oštrijem izgledu Ninje 400, tanka LED prednja svjetla (svaka imaju kratka i duga svjetla, kao i LED pozicijsku lampu) dobro su vidljiva i nude znatno povećanu svjetlinu.

Opuštena, sportska pozicija za vožnju

Opušteni trokut vozača prilagođava se širokom rasponu veličina vozača i situacija u vožnji. U usporedbi s nekim drugim modelima (čiji donekle ekstremni položaj za vožnju ugrožava udobnost), povišeni položaj ručke i blago pomaknuta stopala prema naprijed stavljaju vozača u položaj za kontrolu bicikla, a istodobno vozaču nude udobnost.

Lak dohvat do tla

Dok je visina sjedala 785 mm, tanak dizajn i sjedala i stražnjeg dijela motora vozačima daje neometanu liniju za dosezanje stopala do tla.

Visokokvalitetni kokpit

Ninja 400 opremljen je sofisticiranim kokpitom, s velikim analognim tahometrom okruženim lampicama upozorenja s jedne strane i pokazivačem položaja mjenjača i multifunkcionalnim LCD zaslonom s druge strane.

Snažan paralelni dvostruki motor prilagođen vozaču

Motor Ninje 400 od 399 cm3 pruža ravnotežu performansi i upravljivosti. Motor nudi bolje performanse pri svim okretajima u usporedbi s prethodnikom, uz dobar osjećaj snage. Glatki, predvidljivi odziv pridonosi karakteru motora kojim se lako upravlja. Zahvaljujući učinkovitom dizajnu, kompaktni, lagani motor veličine je jednak motorima od 250 ccm.

Lagani rešetkasti okvir

Ninja 400 ima rešetkasti okvir sličan dizajnu kao i Ninja H2. Kawasakijeva napredna analiza dinamičke krutosti korištena je kako bi se osigurala optimalna krutost uz malu težinu. Motor je kruto montiran i koristi se kao opterećeni element. Dizajn okvira značajno pridonosi maloj masi pločnika bicikla.