Skip to content

KX450X

Težak teren nas neće spriječiti u pobjedi. S tehnologijom dokazanom u prvenstvu i podešavanjem za prihvaćanje svakog izazova, KX450X ima ono što je potrebno za pobjedu na otvorenom. Steknite prednost u off-road vožnji vozeći bicikl napravljen da budete ispred ostalih

Tvorničke komponente i podešavanje motora

Motor KX450 uvijek je bio snaga, ali Kawasakijevi inženjeri pronašli su način da ga učine još jačim. Nudeći povećane performanse u cijelom rasponu broja okretaja, snažniji novi motor podržan je nizom značajki kao što su Launch Control Mode, električni start i hidraulička spojka, što dokazano daje trkačima prednost na stazi.

Tvornička šasija i podešavanje

Nadopunjujući njegovu hvaljenu izvedbu u ravnoj liniji i okretno rukovanje, redizajnirani okvir s optimiziranom ravnotežom krutosti omogućuje poboljšane performanse u zavojima koje ostaju dosljedne u širokom rasponu uvjeta, dok centraliziranija masa također pridonosi poboljšanim performansama upravljanja. Vrhunske Brembo komponente kočnica i ODI Lock-On ručke doprinose i performansama i prepoznatljivosti robne marke.

Napredna tehnologija na dohvat ruke

Novi KX450 i KX450X prvi su KX modeli koji nude odabir Power Mode i Kawasaki kontrolu proklizavanja pritiskom na gumb. A uz povezivanje pametnog telefona, vozači mogu prilagoditi mape motora izravno sa svojih pametnih telefona* *

Još jedan prvi KX koji eliminira potrebu za dodatnom opremom pomoću aplikacije za pametne telefone “RIDEOLOGY THE APP KX”

Tanka, ergonomska karoserija

Već visoko hvaljeni zbog svoje tanke ergonomije, KX450 i KX450X dobivaju redizajniranu karoseriju koja nudi još glatkije sučelje za vozača. Novodizajnirani pokrovi, bočni poklopci i stražnji branik su čvršći i eliminiraju točke zakačenja, dodatno olakšavajući kretanje vozača.

Prednost Holeshot: Launch Control Mode

Sustav kontrole pokretanja u tvorničkom stilu povećava šanse za dobar start pomažući vozačima da maksimiziraju trakciju pri startanju na površini sa slabim prianjanjem.

Hidraulička spojka

U usporedbi s konvencionalnim kvačilom, hidrauličko kvačilo nudi izravniji osjećaj i lakši rad poluge. Manje zračnosti jer se kvačilo zagrijava tijekom teške upotrebe rezultira dosljednijim osjećajem.