Skip to content

KX112

Više snage, veća upotrebljivost

Nadovezujući se na prednosti svog prethodnika, KX112 nudi više potencijala za pobjedu u utrkama u vrlo konkurentnoj klasi. Povećana snaga je odmah primjetna, zbog čega se KX112 osjeća bržim posvuda na stazi, posebno tamo gdje vozači mogu iskoristiti njegov jači okretni moment pri niskim brzinama.

Upravljač sa 6 položaja

Izbor od šest položaja omogućuje vozačima da prilagode svoj položaj za vožnju.

Pravo pristajanje

Osjećaj jedinstva sa svojim strojem iznimno je važan za brzinu i kontrolu – posebno za ambiciozne trkače koji uče kako izvući najviše iz sebe i svojih motocikala. S više modela na izbor, jahači mogu odabrati model koji najbolje odgovara njihovoj veličini i sposobnostima. Za 2022., KX112 i KX85/85 L dodaju nove pokrove tankom ergonomskom paketu dizajniranom za udobnost i kontrolu.

Agresivan KX izgled

U smislu ergonomskog pristajanja koje olakšava kontrolu i odvažnog, funkcionalnog izgleda, stil ovog trija KX strojeva korak je bliže Kawasakijevim motocrosserima pune veličine.

Tanka ergonomija

Minimalistički dizajn karoserije, ravni spremnik i tanko, ravno sjedalo dizajnirani su za lakše kretanje biciklom.

Tvornički inspiriran stil

Poput Kawasakijevih vrhunskih modela za motocross, odvažan, funkcionalan izgled odražava potencijal ovih modela za pobjedništvo u utrkama. Novi pokrovi doprinose i ergonomiji i agresivnom stilu. Tvornički inspirirani detalji poput crnih aluminijskih naplataka i zelenih aluminijskih regulatora ovjesa pojačavaju sličnost obitelji KX.