Skip to content

Eliminator 500

Kada ulice zovu, odgovorite s potpuno novim Eliminatorom 500. Ovaj motocikl uzdrmava konvenciju s elegantnim i niskim dizajnom, niskim i udobnim sjedalom te laganim i jednostavnim upravljanjem za dosad najpristupačniju krstaricu iz Kawasakija. Nemojte previše razmišljati o tome—bezvremenski dizajn kombiniran je s modernom tehnologijom tako da možete Just Ride.

Lako

Nudeći prirodan položaj za jahanje koji se prilagođava širokom rasponu vozača, Eliminator ulijeva povjerenje od trenutka kada sjednete na njega. Njegova mala težina i dobra centralizacija mase olakšavaju podizanje bicikla s bočnog postolja i doprinose manevriranju pri malim brzinama. Njegov vrlo pristupačan karakter bez stresa čini Eliminator idealnim partnerom za svakodnevnu vožnju.

Aktivan

Nadopunjujući karakter prilagođen vozaču koji će izmamiti osmijeh na lica vozača koji žele uživati u uzbuđenju koje nudi Kawasaki motocikl, Eliminator je podržan aktivnim performansama proizašlim iz njegovog Ninja motora i laganog rešetkastog okvira.

Dugo i nisko

Moderna reinterpretacija dugog i niskog stila originalnog Eliminatora nadopunjena je svestranošću koja je pogodna za svaki stil života. Horizontalne linije koje privlače pogled od naprijed prema natrag, nisko sjedalo i niski, ravni upravljač nagovještavaju potencijal aktivne vožnje novog Eliminatora i lakoću manevriranja, kao da može lagano kliziti po tlu.

Niska visina sjedala

Sa 735 mm, visina sjedala Eliminatora najniža je od Kawasakijevih modela za cestovnu vožnju od 250-500 ccm, što pridonosi umirujućem dohvatu tla. Dodatna visoka i niska sjedala omogućuju širokom rasponu vozača da uživaju u Eliminatoru s povjerenjem i udobnošću.

Prikladan za putnike

Velika snaga, udobno sjedalo i ergonomska ručka za dodatnu opremu olakšavaju dijeljenje iskustva Eliminatora s prijateljem.

Eliminator rep

Dok LED stražnje svjetlo asocira na stil originalnog Eliminatora, stražnji dizajn je originalan. Tanak, s kosom izrezanom donjom linijom koja se oštro naginje prema gore, doprinosi aktivnoj slici izvedbe.